Ocene o Erogan

 • Miha
  Šele ko sem začela jemati kapsule Erogan, sem spoznala, kakšno je normalno, mirno in veselo družinsko življenje. Zahvaljujoč zeliščnim pripravkom se počutim odlično in lahko zadovoljim vse potrebe moje žene. Ampak kmalu imam 60 let!
  Erogan
 • Žiga
  Začela sem jemati zdravilo Erogan, da sem zmanjšala intervale med spolnim odnosom. Pravijo, da lahko samo v mladosti naredi več podvigov na noč. Torej: s pomočjo čudežnih kapsul sem lahko tudi pri štiridesetih kot v mladosti! Moja žena je to skrivnost razkrila svojim zaposlenim, naslov spletnega mesta sem že večkrat delil z drugimi!
  Erogan
 • Žiga
  Približno do štirideset let, že več kot dvajset let živim po načelu "preveč seksa se ne zgodi". Da bi se izognil napakam, vzamem Erogana, ko se spomnim. Se pravi ne vsak dan. Ampak odlično pomaga! Moji tovariši se že dolgo pritožujejo nad čim, a jaz sem po zaslugi kapsul v redu. Mislim, da bom še naprej jemal zdravilo.
  Erogan
 • Miha
  Imam diabetes tipa 2, kar je slabo za potenco. Erogan kupim pri pooblaščenem distributerju, sprejemam ga v skladu z navodili. Deluje dobro: erekcija je samozavestna, ejakulacija ni več prezgodnja. Kapsule priporočam vsem, ki imajo težave s potenco.
  Erogan
 • Nina
  Kapsule Erogan jemljem na vztrajanje žene. Seks je postal pogostejši in dolgotrajnejši. Občutki so se stopnjevali. Učinkovitost zdravila ni dvoma. In če menite, da rastlinski izvlečki v sestavi izdelka preprečujejo razvoj bolezni prostate, te kapsule sploh nimajo cene!
  Erogan
Uporabniška ocena Erogan
4
26