Navodila za uporabo Erogan

Eroganov zeliščno-mineralni kompleks se proizvaja v obliki zrnate snovi, ki vsebuje homogenizirano mešanico sestavin naravnega izvora. Kapsule rjave želatine vsebujejo 500 mg zrnc. Kapsule so pakirane v zaprte pretisne omote s folijo z dvobarvnim logotipom zdravila. Kapaciteta pretisnega omota - 10 kapsul.

Vsako pakiranje vsebuje dva pretisna omota po 10 kapsul in natisnjeno navodilo za uporabo kapsul Erogan. Robovi kartonske škatle so opremljeni s slikami in napisi, ki pojasnjujejo, kako uporabljati zdravilo. Erogan, ki se prodaja v Sloveniji, ima lahko napise v državnem in angleškem jeziku.

Pazite ponaredkov! Neskladje med danim opisom in zunanjo zasnovo izdelka kaže na ponarejanje izdelka!

Indikacije in kontraindikacije

Vneti moški organi jim bodo pomagale kapsule Erogan

Indikacije za uporabo kapsul Erogan:

  • kršitve jakosti katere koli stopnje, ne glede na etiologijo in patogenezo;
  • huda erektilna disfunkcija;
  • zapoznela ejakulacija;
  • diagnosticirano hormonsko neravnovesje;
  • anorgazmija;
  • starostno znižanje libida;
  • psihološke težave, ki preprečujejo popoln spolni odnos.

Relativna kontraindikacija je arterijska hipertenzija 3. stopnje.

Potek zdravljenja

Nazivno trajanje zdravljenja z zeliščno-mineralnim kompleksom Erogan je 10 dni. V nekaterih primerih tečaj zahteva podaljšanje za tri tedne do tri mesece.

Za dosego stabilnega podaljšanega rezultata je priporočljivo, da se po zaključku glavne faze zdravljenja spolnih motenj preide na profilaktični odmerek zdravila - ena kapsula vsak drugi dan (starost bolnika do 47-50 let ) ali eno kapsulo na dan (starost nad 50 let). Hitro zdravljenje s potenco s kapsulami Erogan je resničnost!

Navodila

Uporaba kapsul Erogan je priporočljiva za odrasle moške. Začetni odmerek je ena kapsula na dan. Zdravilo Erogan je treba jemati takoj po obroku zjutraj. Nadalje je priporočljivo preiti na jemanje kapsul dvakrat na dan.

Pri pomembnih kršitvah jakosti in prekomerne telesne teže bo morda treba povečati odmerek zdravila. Ko jemljete tri ali štiri kapsule na dan, se poskušajte držati istega časa za zdravljenje.

Naenkrat ni priporočljivo piti več kot eno kapsulo. Enakomerna porazdelitev odmerkov po časovni skali zagotavlja, da se koncentracija aktivnih snovi v krvni plazmi vzdržuje na ustrezni ravni.

Pomembne informacije

Ni bilo ugotovitev, ki bi zanesljivo potrdile ali zanikale učinkovitost jemanja kapsul Erogan pri ženskah. Za uporabo tega zdravila za zdravljenje spolne disfunkcije pri ženskah ni nobenega verodostojnega priporočila.