Izkušnja uporabe Erogan

Izkušnje z uporabo kapsul Erogan deli Petru, Craiova, Romunija.

S spolnim življenjem sem začel aktivno živeti pri 16 letih in desetletje in pol nisem vedel nobenih težav. Prvi alarmni zvonec se je oglasil zvečer po praznovanju mojega 30. rojstnega dne. Kljub vsem prizadevanjem mojega takratnega prijatelja se ni zgodilo nič . . .

Prva spolna neuspeh

Pregled bralcev, ki je izboljšal erekcijo s kapsulami Erogan

Neuspeh sem menil kot rezultat prekomernega hranjenja in po 24-urnem počitku poskusil znova. Vse je šlo v redu. Od tega dne dalje se je nadaljevalo - vsakič drugič. En datum gre dobro, drugi - četudi v enem tednu - celo prečrta koledar. Verjetno se je pojavil psihološki odnos. Občutek neizogibnosti novega neuspeha je boleč!

Svetovali so mi, naj preneham s pitjem in kajenjem, se zdravim pri psihoterapevtu in se celo strinjam s kirurškim posegom. Sem zavrnil.

Do štiridesetih let je situacija postala kritična. Erekcije so se začele pojavljati skrajno nepredvidljivo, le redko, zaradi česar sem celo nehala spoznavati ženske. Preostanek življenja preživeti sam je slaba ideja. Zato sem začel iskati načine, kako težavo rešiti zmerno.

Iskanje rešitve

O jemanju najrazličnejših sintetičnih zdravil, ki sem jih kupil že vrsto let, lahko rečem eno: so neaktivna ali delujejo kratek čas. Potrebna je bila sistemska rešitev.

Ne takoj in ne hitro sem izbral fitokompleks Erogan. Oglas je obljubljal hitro zdravilo za potenco, vendar s svojo žalostno izkušnjo nisem pričakoval takojšnjega rezultata. Zdravnik, s katerim sem se posvetoval o uporabi kapsul Erogan, je predlagal začetek z nakladalnimi odmerki. Ne trpim za alergijami, a cinka je v mojem načinu življenja očitno primanjkovalo.

Izkušnje z dolgotrajno uporabo kapsul Erogan

Erogan kapsule v pretisnih omotih

Mesec dni pijem eno kapsulo Erogan vsakih šest ur. Takoj je prišlo do opaznega izboljšanja erekcije, vendar to ni zadosten rezultat, je dejal zdravnik. V mojem primeru traja vsaj dva meseca jemanja zeliščnih pripravkov, da dosežemo stabilen učinek.

Po prvem mesecu sem prešel na dve kapsuli Erogan na dan. Takrat se je moje stanje že opazno izboljšalo: izginila je večna jutranja melanholija, pojavil se je smisel življenja, dobre volje ni bilo treba več piti vsak večer. Res je, še naprej je kadil, kot prej - škatlo na dan.

Konec drugega meseca so se mi začele sanjati erotične sanje, ki se niso zgodile trideset let. Zdravnik je dejal, da nadaljnje zdravljenje zahteva spolno prakso. Potem sem si upal in jo prosil na zmenek.

Boljši rezultat od pričakovanega!

Tako me je osrečila uporaba naprednih zeliščnih zdravil. Skupaj sva že nekaj let. Še naprej jemljem Erogan kapsule kot preventivni ukrep. Moja žena zahteva, da opustim kajenje. Prepričan sem v učinkovitost reševalnih kapsul. Ne pustijo me na cedilu! S seksom imamo popoln red! Hvala, ker ste prebrali moj pregled!